Bete parfumate japoneze Morning Star Rose

35.00 lei

Bețișoare parfumate japoneze Rose din colecția Morning Star, de la Nippon Kodo, pentru ars

Bețișoarele parfumate Rose cu arome florale cu note predominante de trandafir.

În cutie se află 50 de bețe parfumate Rose și un suport ceramic pentru susținerea bețișorului în timpul arderii.

4 în stoc

Bete parfumate japoneze Morning Star Rose, cu aromă florală de trandafir, colecția Morning Star, producător Nippon Kodo

Cutia contine 50 de bete parfumate japoneze Morning Star Rose pentru ars, fără lemn de bambus în structură. Bețișoarele parfumate Rose cu arome florale cu note predominante de trandafir.
Betisoarele parfumate Rose cu aroma de trandafir fac parte din colecția de arome Morning Star. Aceasta a fost creată de Nippon Kodo începând cu anul 1960, în Japonia.

În cutie se află 50 de bețe parfumate pentru ars Rose și un suport ceramic pentru susținerea bețișorului în timpul arderii. Timpul de ardere al unui bețișor parfumat este de aproximativ 25 min.
Betisoarele parfumate produse de Nippon Kodo ard fară a produce mult fum, fiind realizate fără lemn de bambus. Bețele pentru ars japoneze Rose Morning Star sunt realizate din ingrediente de calitate superioară și degajă aromele elegante ce încântă simțurile.

Bețișoare parfumate ce pot fi folosite pentru parfumarea casei, cabinetului de terapie sau a spațiului de desfășurare a activității.

Vă învităm să aflați mai multe despre beneficiile folosirii bețișoarelor parfumate.

Prin folosirea bețișoarelor parfumate nu doar parfumăm încăperea ci ne putem transforma stările sufletești, ceea ce ne ajută în gestionarea atât a problemelor cotidiene, cât și transformarea  interioară mai profundă.

 

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.