Bete parfumate japoneze Morning Star Palo Santo

35.00 lei

Cutia de bete parfumate japoneze Morning Star Palo Santo, contine 50 de betisoare parfumate fara lemn de bambus in interior. In cutie se afla și un suport ceramic pentru susținerea bețișorului în timpul arderii.

Betisoarele parfumate cu aroma de lemn sfânt sunt realizate in Japonia.

Stoc epuizat

Bete parfumate japoneze Morning Star Palo Santo, cu aromă de lemn sfânt, gama Morning Star, producator Nippon Kodo

Cutia de bete parfumate japoneze Morning Star Palo Santo, contine 50 de betisoare parfumate fara lemn de bambus in interior. In cutie se afla și un suport ceramic pentru susținerea bețișorului în timpul arderii. Timpul de ardere al unui bețișor parfumat este de aproximativ 25 min.

Betisoarele parfumate cu aroma de lemn sfânt fac parte din colectia de bețe pentru ars Morning Star, realizată încă din 1960 in Japonia.
Betele parfumate produse de Nippon Kodo sunt produse de caliate superioara, ard fara a produce mult fum. Acestea isi lasa discret aromele elegante sa ne incante simturile si sa confere o anumita stare de spirit.

Atunci cand aprindem un betisor parfumat este importanta intentia noastra. Il putem aprinde pentru a oferi multumiri divinitatii, pentru a purifica energetic camera si a o parfuma inainte de o meditatie sau rugaciune sau, pur și simplu, pentru a înmiresma camera, casa, biroul cu arome încântătoare de lemn de palo santo.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.