Bete parfumate japoneze Morning Star Cedarwood

35.00 lei

Bețișoare parfumate japoneze Cedarwood din colecția Morning Star, de la Nippon Kodo, pentru ars

Bețișoarele parfumate Cedarwood cu arome lemoase cu note predominante de cedru.

În cutie se află 50 de bețe parfumate Cedarwood și un suport ceramic pentru susținerea bețișorului în timpul arderii.

Stoc epuizat

Bete parfumate japoneze Morning Star Cedarwood, cu aromă de cedru, gama Morning Star, producător Nippon Kodo

Cutia contine 50 de bete parfumate japoneze Morning Star Cedarwood pentru ars, fără lemn de bambus în interior. Bețișoarele parfumate Cedarwood cu arome lemnoase balsamice cu note predominante de cedru.
Betisoarele parfumate Cedarwood cu aroma de cedru fac parte din colecția de arome Morning Star. Aceasta a fost creată de Nippon Kodo începând cu anul 1960, în Japonia.

În cutie se află 50 de bețe parfumate Cedarwood și un suport ceramic pentru susținerea bețișorului în timpul arderii. Timpul de ardere al unui bețișor parfumat este de aproximativ 25 min.
Betisoarele parfumate produse de Nippon Kodo ard fară a produce mult fum, fiind realizate fără lemn de bambus. Bețele pentru ars japoneze Cedarwood, Morning Star sunt realizate din ingrediente de calitate superioară și degajă aromele elegante ce încântă simțurile.

Vă învităm să aflați mai multe despre beneficiile folosirii bețișoarelor parfumate.

 

Prin folosirea bețișoarelor parfumate nu doar parfumăm încăperea ci ne putem transforma stările sufletești, ceea ce ne ajută în gestionarea atât a problemelor cotidiene, cât și transformarea  interioară mai profundă.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.