De ce sa cumparati de la magazinul online betisoare.ro ?

1. Usurinta cu care puteti naviga prin magazin. Chiar de pe telefonul mobil puteti vizita produsele, pune in cos, lansa comanda, toate acestea in cel mai scurt timp posibil.

2. Aveti numeroase variante de contact pentru a intra in legatura cu noi: telefonic, whatsapp, e-mail – office@betisoare.ro

3. Confirmarea comenzii se va face SI telefonic. Veti sti exact cand pregatim si expediem comanda Dvs.
Sistemele automate ale magazinului online sunt foarte utile, ofera informatii vitale insa noi tinem cont de interactiunea umana.
Vrem sa va auzim vocea, sa va ascultam parerea, sa putem primi feedback de la dvs si, sa nu uitam cel mai important aspect, vrem sa va anuntam cand expediem comanda, prin ce firma de curierat si cand estimam ca ajunge coletul la Dvs.

4. Produsele comandate vor fi ambalate temeinic pentru a fi protejate pe parcursul transportului. Folosim folie cu bule si/sau cutii din carton pentru a inveli si proteja produsele comandate. Doar sa aruncam cutiile cu betisoare intr-o punga de curier nu ne caracterizeaza!

5. La betisoare.ro gasiti foarte multe sortimente de betisoare parfumate, conuri parfumate, palo santo, salvie, lumanari, uleiuri esentiale, suporti pentru ardere. Dorim sa oferim cat mai multe din produsele pe care le apreciati si le cautati in materie de aromoterapie.

6. La betisoare.ro gasiti numeroase sortimente de tamaie naturala, fara substante volatile adaugate, provenita din Africa de Nord. Cunoastem chiar si denumirea botanica a arbustului ce a produs-o iar dvs. o veti avea scrisa pe pachetel.

7. Colaboram  mai multe firme de curierat rapid pentru a reusi sa ajungem la Dvs. oriunde in Romania si atunci cand veti lansa o comanda mai mare de 400 de lei, betisoare.ro va achita costul transportului, oriunde in Romania, chiar si in Balta Sarata, Teleorman!

8. Factura o veți primi pe email, pe whatsapp va trimitem borderoul coletului (AWB-ul) iar curierul va va oferi o chitanta pentru suma achitata în cazul unui colet platit ramburs.